Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Loveless

2007.12.27

 

Történet:

Ez az anime egy olyan világban játszódik,ahol a másság azaz a fiú- fiú szerelem teljesen hétköznapinak és elfogadható ténynek számít.Az emberek macska farokkal ,és fülekkel születnek .Ez az állapot addíg tart amíg elnem veszítík szüzességüket .A történet főszereplője a 12 éves Ritsuka Aoyagi.Bátya meghalt ,és halála előtt ezt mondta testvérének ˝Az igazi nevem Beloved˝Ritsuka memóriája egyenlő a nullával,ezért mindíg hord magával fnyképezőgépet ,az aznap történtek rögzítésére.Nagyon rázkózott ,és amikor új suliba kerűl ,mindenkihez ellenszenves.Egy lány Yuiko ,mégis szeretne vele barátkozni,de Ritsuka mindíg elfut előle.Ekkor találkozik  Agatsuma Soubival ,akitől megilyed hiszen a férfi idegen ,sokkal idősebb és már a fülei sem látszanak.Soubi elmeséli neki hogy ő Semei barátja és egyben harcos társa is volt .Semei harci szerepe a Sacrefice˝áldozat˝volt. Soubié a Fighter ˝harcos˝. A harcban a Fighter harcol a Sacrefice utasításai szerint.Mindíg párban harcolnak ,és harcbéli nevűk .Semei és Soubi neve a ˝BELOVED˝volt,de mivel Semei meghalt ,Soubi egyedűl maradt,és így jött a képbe Ritsuka aki az új Sacrecife ,és a neve LOVLESS.

A harc mágikus szavakkal és varázsigékel történik.Ha a Sacrecife és a Fighter neve nem egyezik meg , vagy ha egyedűl állnak ki harcolni ,akkor csökken az erejük.Rotsuka és Soubi estében ez másképp van,az ő nevük sem egyforma ,erejük mégis nagy.

A Sacrecife csókkal képes erőt átadni a Fighternek .Mindíg a Fighter harcol,követve a Sacrecife utasításait.Ha a harc során a Sacrecife elesik,a harc eldőlt az ellenfél javára.A csata végén a Fighternek kötelező megütnie ellenfelét,ha kedve tarja,akár meg is ölheti .

Egy misztikus romantikus anime .Tele izgalommal,és romantikával .Ritsuka és Soubi kibontakozó nagy szerelme,és sok izgalmas esemény .

Szereplők:

Kép

12 éves .Rossz a memóriája.Bátya halála nagyon felzaklatta.Anyával él aki folyamatosan bántalmazza,amikor csak kedve tartja megüti.Eleinte zavarta Soubi jelenléte,és hogy az megakarta csókolni.A harc során ő a Sacrecife ,és a neve LOVLESS.

 

Kép Soubi 20 éves. Neve Beloved(Szeretett) harcbéli neve Fighter (harcos).Ő volt Ritsuka bátyának a társa,de mivel Seimei meghalt,így mostmár Ritsukával van.Szerelmes Ritsukába,és mindentöl megakarja őt védeni.

 

 

KépYuiko 12 éves.Ritsukával jár egyosztályba. Szereti a fiút,de Ritsuka csak barátként tekínt rá,bár eleinte mindíg elfutott előle.Yuiko azonban beéri Ritsuka barátságával is,csakhogy mellette lehessen.

 

 

Kép 

Hitomi 23 éves . Ő Ritsuka osztályfőnöke.Neki kora ellenére még megvannak a fülei,amire nagyon érzékeny,főleg ha szóbahozzák .Egyszer próbálkozott Soubinál,de az lekoptatta magáról.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.